Homandberg Family

Genealogi

Lisa Andersdotter Hulmyren

Min tippoldemor på morsiden kommer nok fra Sverige. Etter det som kommer frem så heter hun Lise Andersdotter Hulmyren er født ca. 1832 i Fjeld, Mangskog, Sverige. Hun er da mor til Carl Andeasson Brunstad som da er min oldefar. Lisa er registret i Sør-Odal.

Det har vært vanskelig å finne ut noe mer om henne! Jeg har nå henvendt meg til en slektforsker som har god greie på slektene i og rundt Mangskog. Jeg har i tillegg gjort en henvendelse med en etterlysning i DIS Sverige.

Dersom noen sitter på informasjon om Lisa er jeg svært interessert i å få tilgang til dette!!!!

Updated: 10. august 2017 — 18:16

The Author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Homandberg Family © 2017 Frontier Theme

Enjoy this blog? Please spread the word :)

  • Follow by Email
  • Facebook
    Facebook
  • Twitter
  • YouTube