Homandberg Family

Genealogi

Start

Jeg har i alle år har stor interesse for historie og også geografi som jeg føler henger nøye sammen.

Har sikkert noe med arv og gjøre dette også, tenker da på at min mor har samme interesse samt at mine barn har «arvet» denne interessen.

Når det gjelder slektshistorie har jeg vel alltid vært interessert i dette, men begynte vel å ta av på begynnelse av 1990 tallet.

Det har nok litt sammenheng med at min bestefar døde på 1980 tallet.  En person som for meg, nesten var helt ukjent.  Det å få vite litt om mine aner fra hans side ble etter hvert viktig for meg.

På disse sidene vil jeg forsøke å formidle litt om hva jeg driver med på søken etter mine aner.

Jeg er selvfølgelig mest opptatt av «grenen» jeg selv sitter på men også veldig interessert i «alle» grener på treet.  Det er nok en av årsakene til at databasen inneholder såvidt mange navn.

Jeg vil forsøke å formidle noen lenker til aktuelle sider for slektsforskning og selvfølgelig til min slektforskerdatabase.

I tillegg til at jeg forsøker å formidle noe fra min egen slekt så har jeg forsøkt med på å gi et kort resymé over hav som har skjedd i landet og vår egen region fra tidenes morgen!

Det mulig å få oversatt sidene til andre språk.  Oversettelsen vil ikke være fullstendig, men håper den vil gi leseren mulighet for å få med seg det meste av innholdet.

Her er en direkte lenke til slektforskerdatabasen!

It is possible to translate the pages into other languages, (upper right on the pages). The translation will not be perfect, but I hope it will give the reader the opportunity to understand most of the content.

Updated: 21. juli 2017 — 10:02

The Author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Homandberg Family © 2017 Frontier Theme

Enjoy this blog? Please spread the word :)

  • Follow by Email
  • Facebook
    Facebook
  • Twitter
  • YouTube